HANDLINGSKURG

No products in the cart.

SK

Help Center

Användarintegritetspolicy

Att skydda säkerheten för din personliga information är vår högsta prioritet, och vi tar ditt förtroende på allvar. Vi kommer aldrig att sälja eller dela din personliga information med tredje parter. Vi kommer att upprätthålla konfidentialiteten och integriteten för all personlig information du tillhandahåller oss, endast använda den för de ändamål som anges i vår policy. Om du har några frågor om vår integritetspolicy, är du välkommen att kontakta oss när som helst via JoyaBuys onlinekundtjänst eller officiella servicekonto.

Tillämplig lag

Vi är engagerade i att skydda din personliga information, och de rättigheter som beskrivs i denna policy överensstämmer med tillämpliga lagar, inklusive Data Protection Act 2018, Privacy and Electronic Communications (EC Directive) Regulations 2013 och General Data Protection Regulation (GDPR). Som ett internationellt företag erkänner vi mångfalden i vår kundbas och strävar efter att säkerställa att din personliga data skyddas i enlighet med relevanta lagar. Om du har några frågor angående skyddet av din personliga information, vänligen kontakta vår Dataskyddsansvarige på [email protected].

  1. Vilken personlig information samlar vi in?

Du har möjlighet att bläddra på vår webbplats anonymt, men för att fullt ut utnyttja våra tjänster krävs registrering. När du använder vår webbplats samlar vi in personlig information såsom ditt namn, e-postadress, lösenord, köphistorik och kontodetaljer för tjänsten. Din information är säker och kommer inte att delas eller säljas till tredje parter. Om du har frågor om vår integritetspolicy, vänligen kontakta oss via vårt onlinetjänstsystem eller officiella konto.

2. Hur använder vi din personliga information?

Vi prioriterar din integritet och säkerhet och kommer inte att lämna ut eller sälja din personliga information till tredje parter. Informationen du tillhandahåller används för att förbättra din upplevelse med våra tjänster, inklusive:

  • Kontakta dig via e-post för orderuppdateringar, paketinformation och support efter försäljning.
  • Hålla dig informerad om plattformsaktiviteter och kampanjer via e-post och interna meddelanden, erbjuda kuponger, fraktrabatter, specialerbjudanden och möjligheter att dra nytta av tjänster som erbjuds av våra tredjeparts partners.

Du kan när som helst avaktivera dessa meddelanden genom att justera dina preferenser i dina JoyaBuy-kontoinställningar.

Vi försäkrar dig om att din personliga information inte kommer att delas med annonsörer utan ditt samtycke. Dessutom samlar vi inte in personuppgifter från barn eller personer som saknar den lagliga kapaciteten att agera på egen hand, utan samtycke, kunskap och tillsyn av en vårdnadshavare.

3. Hur länge behåller vi din information?

När du har registrerat ett JoyaBuy-konto kommer din personliga information att behållas på obestämd tid. Om du vill avaktivera ditt konto, vänligen kontakta vår onlinekundtjänst.

4. Policyuppdatering

För att förbättra din upplevelse med våra produkter och tjänster strävar vi kontinuerligt efter att förbättra och förnya. När vi förbättrar våra tjänster och operativa metoder kan vi uppdatera vår integritetspolicy. Vänligen kontrollera denna sida regelbundet för de senaste uppdateringarna av information och policy.

5. Kontakta oss

Om du har några frågor om Integritetspolicyn, vänligen kontakta: [email protected].