HANDLINGSKURG

No products in the cart.

SK

Help Center

Ansvarsfriskrivningar för inköpsagent

JoyaBuy är engagerad i att eliminera alla bekymmer du kan ha under internationell online-shopping. För att säkerställa att dina varor tas emot smidigt har vi etablerat specifika behandlingsstandarder för att hantera inkommande varor. Var medveten om att e-handelsplattformar som Taobao kan ha olagliga kommersiella aktiviteter. Följande särskilda omständigheter kommer att betraktas som ditt godkännande och förberedelse för efterföljande åtgärder. Om du har några frågor när du skickar beställningar, vänligen kontakta vår kundtjänst.

1. Känsliga Produkter
Föremål som eteriska oljor, vårdlösningar, smörjmedel, batterier, lim och andra känsliga produkter kommer att tas bort för att säkerställa en framgångsrik leverans.

2. Tullpolicy
Föremål inklusive märkesvaror, stora volymer vätskor eller pulver och elektriska produkter kan vara begränsade av tullpolicyer, vilket medför vissa risker under frakten. JoyaBuy ansvarar inte för tullklarering eller några relaterade juridiska skyldigheter som uppstår från dessa risker.

3. Begränsningar av Professionell Inspektion
För föremål som elektronisk utrustning, märkesvaror, biljetter och kort kan vi inte utföra professionella inspektioner (t.ex. kvalitet, äkthet, fullständighet). Våra inspektörer kan bara kontrollera föremålets yttre skick och fullständighet av tillbehör, men kan inte testa funktionaliteten.

4. Sköra Föremål
Föremål som keramik, glasprodukter och föremål med oregelbunden form (t.ex. torkarblad, automatiska dämpare) kan vara benägna att nötas eller brytas under leveransen. Vi garanterar att föremålen är intakta före leverans, men om de skadas under transporten kommer du att bära den resulterande förlusten eftersom de är kategoriserade som sköra av logistikföretaget.

5. Anpassade Produkter
För anpassade beställningar rekommenderar vi att du förhandlar direkt med säljaren för att säkerställa att dina krav uppfylls. Efter framgångsrika förhandlingar, ge oss de relevanta detaljerna eller Wangwang-chattloggarna. Vi kan inte utföra professionella inspektioner på dessa föremål, så du kommer att bära de resulterande förlusterna.

6. Beställningar med Deposition
Enligt Taobaos regler kan beställningar med deposition inte annulleras när de väl har gjorts. Du måste följa säljarens uppdateringar och betala det utestående saldot innan föremålen kan levereras. Om saldot inte betalas inom den angivna tiden kommer depositionen inte att återbetalas.

7. Säljare med Låg Kredibilitet
Vi föreslår att du väljer ansedda butiker med mer än tre hjärtan och Taobao-garantier. Säljare med låg kredibilitet utan garantier kan orsaka problem som falsk leverans, utebliven leverans, brist på eftermarknadsservice och ingen rättsskydd. Du kommer att bära de resulterande förlusterna från dessa risker.

Genom att lägga beställningar med de ovan nämnda riskerna, erkänner du att du har läst och accepterat dessa villkor. Vänligen läs dem noggrant. JoyaBuy förbehåller sig rätten att tolka dessa villkor.