HANDLINGSKURG

No products in the cart.

SK

Help Center

JoyaBuy Användarregistreringsvillkor

[Särskilt påminnelse] Vänligen läs noggrant igenom JoyaBuy Användarregistreringsavtalet för att förstå våra regler för hantering av din personliga information. Om du har några frågor eller inte håller med om någon bestämmelse, vänligen kontakta vår kundtjänst omedelbart. Din användning av JoyaBuy-tjänsterna innebär att du accepterar detta avtal.

Inledning

[Viktigt] Innan du klickar på “Godkänn” för registrering, vänligen granska Avtalet nedan, inklusive men inte begränsat till:

  1. Undantag eller begränsning av ansvar;
  2. Tillämplig lag;
  3. Viktiga anteckningar och bestämmelser relaterade till verksamheten.

[Särskilt påminnelse] JoyaBuy Användarregistreringsavtalet inkluderar JoyaBuy-tjänstavtalet och den juridiska uttalandet och integritetspolicyn. Genom att slutföra registreringsförfarandena och godkänna detta avtal bekräftar du att du har läst, förstått och accepterat alla bestämmelser. Eventuella tvister relaterade till JoyaBuy-tjänster kommer att lösas enligt JoyaBuy-tjänstavtalet.

Om du inte håller med om avtalet eller någon bestämmelse, vänligen avbryt registreringsförfarandena omedelbart.

JoyaBuy Användarregistreringsavtal består av två delar: JoyaBuy-tjänstavtalet och det juridiska uttalandet och integritetspolicyn.

I. Erkännande och Godkännande av Användaren

II. Tjänster för Företag under JoyaBuy

III. Beskrivningar av Internationella Logistikbegränsningar

IV. Ansvarsbegränsning och Avstående

V. Avtalsuppdatering och Användaråtaganden

Juridiskt Uttalande och Integritetspolicy

JoyaBuy-tjänstavtal

I. Erkännande och Godkännande av Användaren

Genom att klicka på “Godkänn detta avtal” erkänner du att de elektroniska tjänsterna som tillhandahålls av JoyaBuy tillhör oss. Du blir en formell användare av JoyaBuy genom att godkänna alla registreringsbestämmelser och slutföra registreringsförfarandena. Detta avtal är bindande om inte annat avtalats. Ditt godkännande innebär din förmåga att använda JoyaBuy-tjänster och ta på dig rättsligt ansvar självständigt.

II. Tjänster för Företag under JoyaBuy

  1. Policier för paketomdirigering och inköpsagenttjänster
    (1) Inköpsagent- och paketomdirigerings-tjänster: JoyaBuy erbjuder inköpsagent- och paketomdirigerings-tjänster för produkter som köps på tredjepartsplattformar som du har valt. Du bär alla risker relaterade till internationella paket, såsom tullfrågor, förseningar, skador, förlust och beslagtagande. JoyaBuy fungerar som en kommunikationsagent med logistikleverantörer för anspråk, men slutlig ersättning är föremål för logistikleverantörens standarder.

(2) Ansvarsfriskrivning för inköp och paketomdirigering: JoyaBuy kan hantera produkter å dina vägnar, men du bör göra kloka inköp eftersom vissa leverantörer kan vara inblandade i olagliga aktiviteter. Retur eller byte av produkter är tillåtet inom 5 dagar utan anledning, med specifika villkor och avgifter för efterföljande returer/byten.

(3) Regler för retur eller byte: Produkter som köps genom JoyaBuy kan returneras/bytas inom 5 dagar utan anledning, med begränsningar för antalet gratis returer/byten.

(4) Avtal för paketomdirigering och inspektionsregler: JoyaBuy kommer att erkänna och inspektera paket enligt angivna regler och krav.

(5) Inrikes och internationell retur: JoyaBuy kan ordna omleverans för paket som returnerats av olika skäl, med olika ansvar för fraktkostnader.

(6) Leveransförsäkring vid försening och kompensation: Kompensation för försenad leverans förhandlas med logistikleverantörer, exklusive förseningar på grund av force majeure.

(7) Paketförsäkring och kompensation: Kompensation för förlorade paket tillhandahålls baserat på försäkrat värde, med användaransvar för vissa faktorer.

(8) Mottagande av paket: Användare bör noggrant kontrollera paket vid mottagandet och rapportera eventuella problem till kundtjänst omedelbart.

(9) Efterförsäljning: Användare kan ansöka om efterförsäljningstjänster inom giltig tid, med specifika villkor för berättigande.

(10) Bekymmersfria kompensationspolicyer: Användare bör förstå och godkänna alla villkor innan de använder JoyaBuy-tjänster.

(11) Ansvarsfriskrivning för kompensation: JoyaBuy är inte ansvarig för vissa problem relaterade till köpta produkter, inklusive känsliga varor, tullpolicyer, brist på professionell inspektion och ömtåliga föremål.

III. Beskrivningar av Internationella Logistikbegränsningar

Produkter som köps i Kina måste följa PRC:s lagar och regler för export. Olika tullpolicyer i olika länder kan påverka leveransen av paket.

IV. Avtalsuppdatering och Användaråtaganden

  1. JoyaBuy kan uppdatera denna Integritetspolicy för att erbjuda bättre tjänster, med stora förändringar kommunicerade till användarna genom olika kanaler. Användare har rätt att få tillgång till, uppdatera och ta bort sina uppgifter, utan minskning av användarrättigheter utan samtycke.
  2. Stora förändringar i Integritetspolicyn inkluderar betydande förändringar i tjänstemodell, ägarskapstruktur, rättigheter att delta i behandlingen av personuppgifter och andra nyckelaspekter.

Besök JoyaBuy regelbundet för att hålla dig informerad om de senaste uppdateringarna av Integritetspolicyn.