CUTIE DE CUTIE

No products in the cart.

CUTARE

Help Center

Acord de Livrare a Pachetelor Internaționale

Datorită particularităților transportului internațional, trebuie să respectați regulile de expediere a pachetelor internaționale. Vă rugăm să citiți cu atenție și să acceptați următorii termeni și condiții.

Standarde de Compensare pentru Pachete:

Dacă produsele dumneavoastră sunt pierdute, lipsesc în cantitate, sunt deteriorate, întârziate sau confiscate de vamă în timpul procesului de expediere din motive care nu țin de controlul JoyaBuy, JoyaBuy nu este responsabilă pentru compensare. De asemenea, nu vom fi responsabili pentru nicio compensație pentru pierderi indirecte sau profituri nerealizate. Pentru mai multe detalii, consultați secțiunea „Asigurare și Compensare”.

JoyaBuy nu este responsabilă pentru compensare în următoarele situații (pentru pachetele neasigurate):

  1. Nu se va acorda nicio compensație pentru pierderea corespondenței din cauza forței majore, cum ar fi dezastre naturale sau probleme vamale.
  2. Dacă articolele livrate încalcă reglementările de interdicție sau restricție și sunt confiscate sau tratate de autoritatea competentă în conformitate cu legile și reglementările relevante, nu se va acorda nicio compensație.
  3. Nu se va acorda nicio compensație dacă pachetul este intact, fără semne de manipulare, greutatea nu este redusă, dar piesele interne lipsesc sau sunt deteriorate la livrare.
  4. Dacă urmărirea corespondenței arată că nu a fost livrată corect și furnizorul de logistică confirmă că pachetul a fost confiscat de vamă, va prevala ancheta furnizorului de logistică și nu se va plăti nicio compensație.
  5. Nu se va acorda nicio compensație pentru pierderea corespondenței sau lipsa conținutului din cauza responsabilității clientului sau a naturii articolului trimis.
  6. Nu se va acorda nicio compensație dacă clientul nu face o solicitare și nu revendică compensația de la data livrării până la expirarea perioadei de solicitare.
  7. Nu se va acorda nicio compensație dacă corespondența internațională este reținută, confiscată sau distrusă de țara de destinație conform legilor sale interne.

Articole Interzise

Respectați reglementările naționale privind articolele poștale interzise și restricționate în țara noastră:

  1. Reglementări Naționale:
    • Respectați anunțul Biroului Național de Poștă, al Ministerului Securității Publice și al Ministerului Securității Naționale privind emiterea „Regulamentului privind administrarea articolelor interzise la livrare”.
    • Respectați Ordinul nr. 43 al Administrației Generale a Vămilor (Lista articolelor interzise și restricționate la intrarea și ieșirea din Republica Populară Chineză).
  2. Articole care nu pot fi expediate prin poștă:
    • Articole interzise la circulație sau expediere conform legii naționale.
    • Articole periculoase explozive, inflamabile, corozive, radioactive sau toxice.
    • Publicații, cărți, surse sau articole care conțin conținut reacționar sau obscen.
    • Monede de toate tipurile.
    • Articole care încalcă sănătatea publică.
    • Articole care se strică ușor.
    • Animale vii (cu excepția albinelor, viermilor de mătase și lipitorilor, atâta timp cât ambalajul asigură siguranța lucrătorilor).
    • Articole care nu sunt ambalate corespunzător și care pot provoca pericole pentru lucrători sau pot contamina sau deteriora alte pachete.
    • Alte articole nepotrivite pentru expediere prin poștă.
  3. Articole Interzise conform Practicilor Poștale:
    • Articole cu calități sau ambalaje care pot dăuna lucrătorilor poștali sau pot contamina/deteriora alte pachete sau echipamente poștale.
    • Articole cu sigilii metalice sau alte margini ascuțite care pot interfera cu procesarea poștală.
    • Toate tipurile de arme de foc, muniții, explozivi, inflamabile, corozive și radioactive, otrăvuri puternice, anestezice, produse biochimice și articole infecțioase.
    • Toate tipurile de publicații, propagandă sau articole tipărite care pot pune în pericol securitatea și stabilitatea societății sau conțin obscenități.
    • Toate tipurile de articole care pot pune în pericol sănătatea publică.
    • Documente sau articole care nu sunt acceptate sau permise să circule în țara destinatară.