HANDLINGSKURG

No products in the cart.

SK

Help Center

Hur man kontrollerar logistikinformationen efter att paketet har skickats

Efter att ditt paket har skickats kan du logga in på ditt JoyaBuy-konto, gå till användarcentret, klicka på “Paket” och sedan visa “Spårningsdetaljer” för det paket du vill spåra.

Du kan också spåra logistikinformationen för ditt paket genom 17TRACK eller den officiella logistikruttens webbplats.

Påminnelse: Internationell logistik innebär ofta flera transiteringar, vilket kan orsaka förseningar i uppdateringen av logistikinformation. Observera att det kan förekomma en viss fördröjning i uppdateringarna (internationella småpaket är ett typiskt exempel).